Uzaktan Eğitim Duyurusu!

Değerli Öğrencilerimiz;

Üniversitemiz Senatosunun almış olduğu karar gereği, 30 Mart 2020 tarihinden itibaren 9 haftalık uygulanacak olan uzaktan eğitim programı için tüm derslere ait ders meteryalleri  UKEY sistemine yüklenmiş olup, siz öğrencilerimizin erişimine hazır hale getirilmiştir.

UKEY sistemine Öğrenci Otomayon Sistemine giriş yapmış olduğunuz kullanıcı adı (Öğrenci numaranız) ve şifreniz ile giriş yaparak derslerinizi istediğiniz zaman diliminde takip edebilirsiniz.

Koranavirüs ile ilgili tedbirler sona erdiğinde yoğunlaştırılmış uygulama takvimi ve sınav (vize-final-bütünleme) takvimi yeniden düzenlenerek ilan edilecektir.

Herhangi bir sorunla karşılaşan öğrencilerimizin aşağıda belirtilen iletişim numaralarından ve mail adresinden bizlerle irtibata geçmebilir, verilen linkten de ayrıca ''UKEY'' sistemine direkt ulaşabilirsiniz. Evde kalın, sağlıkla kalın...

Harmancık MYO İrtibat:

Sanral Tel:(0 224) 294 26 92 / (0 224) 881 32 11-12