Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I Dersi Final Sınavı Duyurusu

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I” dersinin yarıyıl sonu sınavı 02 Ocak – 08 Ocak tarihleri arasında UKEY sistemi üzerinden ve “E-Sınav” şeklinde gerçekleştirilecektir. Bu tarihler arasında sistemdeki “E-Sınav” uygulaması 7 gün boyunca açık kalacak ve öğrenciler müsait oldukları bir zaman diliminde internet bağlantısı olan bir bilgisayar aracılığı ile sisteme giriş yaparak sınavlarını gerçekleştirebileceklerdir. Öğrencilerin sorumlu oldukları konular sistemde yüklüdür.  Konu dağılımı aşağıdaki şekilde olacaktır.

Vize Konuları: %30

Vize Sonrası Konular: %70

Not: UKEY sistemine giriş yaparak gerekli onay süreçlerini yerine getirmeyen öğrencilerin sistemdeki ders materyallerine ve e-sınavlara ulaşması mümkün değildir. Bu durumdaki öğrencilerin sınav öncesinde mutlaka giriş problemlerini çömüş olmaları gerekmektedir. Bu konuda teknik problem yaşayan öğrenciler, öğrenci işleri aracılığı ile Bilgi İşlem birimi, UKEY sistemi sorumlusu yetkililerden bilgi/yardım alabilirler.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [27-Ara-2016]