Yaz Öğretimi

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemizde Yaz Öğretimi açılmayacağından dolayı, başka Yükseköğretim Kurumlarından ders almak isteyen öğrencilerimiz; Meslek Yüksekokulumuzun kayıtlı olduğu Programının ilgili yıla ait taban puanından daha yüksek taban puanına sahip Yaz Öğretimi olan tüm Yükseköğretim Kurumlarından ders alınabileceği fakat Meslek Yüksekokulumuz Programının taban puanından daha düşük olan Üniversitelerin ise aşağıda belirtilen listede yer alan Yükseköğretim Kurumlarından ders alabilmelerine Üniversitemiz Senatosu tarafından uygun görülmüştür. Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.

Yaz Öğretiminde Taban Puanı düşük olup, ders alınabilecek Yükseköğretim Kurumlarına ait liste için tıklayınız.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [10-May-2016]