Pediatrik Hematoloji Sempozyumu’nda çifte başarı

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Tıp Fakültesi’nde görev yapan akademisyenler, 13-14 Kasım 2020 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilen 7. Pediatrik Hematoloji Sempozyumu’nda sözel sunu dalında birincilik ve ikincilik ödülüne layık görüldü.

Türk Pediatrik Hematoloji Derneği ve Erciyes Üniversitesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği 7 . Pediatrik Hematoloji Sempozyumu’nda BUÜ Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı, BUÜ Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Çocuk Hematoloji Bilim Dalı ve Emsey Hospital Çocuk Hematoloji ve Onkolojisi Bölümü öğretim üyelerinin oluşturduğu çalışma grubu “Philadelphia Benzeri All Alt Grubunun Tanımlanması” başlıklı bildirisi ile en iyi sözel sunu seçilerek birincilik ödülüne layık görüldü. Aynı kategoride BUÜ Tıp Fakültesi Çocuk Hematoloji Bilim Dalı öğretim üyelerinin de içinde olduğu çalışma grubu “İnfant Lösemi Hastalarının Değerlendirilmesi : Türk Pediatrik Hematoloji Derneği Lösemi Alt Çalışma Grubunun Çok Merkezli Çalışması” isimli çalışması ikincilik ödülüne layık görüldü.   

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Kaya ödül alan öğretim üyelerimizi tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [30-Kas-2020]

Haber Görüntüleme : 2.062 - 0