Ulusal İmmünoloji Kongresi’nde en iyi poster ödülü BUÜ’lü akademisyenlere

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Tıp Fakültesi’nde görev yapan akademisyenler, 20-22 Kasım 2020 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilen 25. Ulusal İmmünoloji Kongresi’nde en iyi poster ödülüne layık görüldü.

BUÜ Tıp Fakültesi İmmünoloji, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji, Göğüs Hastalıkları Anabilim Dallarında, Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları ve Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dallarında, Diş Hekimliği Fakültesi Temel Bilimler Anabilim Dalında görevli Prof. Dr. Ferah Budak, Doç. Dr. Eren Çağan, Yük. Lis. Öğr. Muhammed Ali Kızmaz, Yük. Lis. Öğr. Abdurrahman Şimşek, Yük. Lis. Öğr. Fatma Dombaz,  Doç. Dr. Gülçin Tezcan, Doç. Dr. Ali Asan,  Dr. Haldun Bal,  Ögr. Gör. Dr. Diğdem Yöyen Ermiş, Yük. Lis. Öğr. H. İbrahim Demir, Doç. Dr. Dane Ediger, Prof. Dr. Emel Yılmaz, Prof. Dr. E. Halis Akalın, Prof. Dr. H. Barbaros Oral tarafından hazırlanan “COVID19 enfeksiyonlarında Regülatör B (Breg) hücrelerinin ve  B hücre bitkinliğinin (exhaustion) rolünün değerlendirilmesi” adlı çalışma en iyi poster ödülünü aldı.

BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Kaya, ödül alan öğretim üyelerimizi tebrik ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Haber Tarihi : [25-Kas-2020]