2. ULUSLARARASI FEN, MATEMATİK, GİRİŞİMCİLİK VE TEKNOLOJİ EĞİTİMİ KONGRESİ BAŞLIYOR

Değerli akademisyenlerimiz,

Bursa Uludağ Üniversitesi ev sahipliğinde, 19-22 Kasım 2020 tarihleri arasında online olarak  2. ULUSLARARASI FEN, MATEMATİK, GİRİŞİMCİLİK VE TEKNOLOJİ EĞİTİMİ KONGRESİ gerçekleştirilecektir. Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim KILAVUZ ve üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih ÇEPNİ’nin açılış konuşmasını yapacağı, farklı ülkelerden konuşmacılar ve katılımcıların yer alacağı kongremiz, Zoom üzerinden çevrimiçi gerçekleştirilecek olup dinleyicelere ücretsiz katılım sağlanacaktır. Finlandiya, Portekiz, Kuveyt, İsrail ve Malezya’dan 5 çağrılı konuşmacı, 12 panelist, 6 çalıştay, 261 bildirinin katılımcılarla buluşmasına aracılık etmekten onur duymaktayız.

Ana teması " Bütüncül Fen Matematik Girişimcilik Teknoloji Okuryazarlığı " olarak belirlenenen Uluslararası Fen, Matematik, Girişimcilik ve Teknoloji Eğitimi Kongresi, bilim insanlarının uzmanlık, deneyim ve çalışmaların paylaşımına katkı sağlamayı amaçlamaktadır. Sizlerin de bu paylaşımın bir parçası olmanız ve değerli katılımlarınız bizleri mutlu edecektir.

Kongrede görüşmek dileğiyle…

KONGRE DÜZENLEME KURULU