TÜBİTAK 2244 Bilgilendirme ve Tecrübe Paylaşımı

Değerli  Akademisyenlerimiz,

Sanayide ihtiyaç duyulan doktora derecesine sahip nitelikli insan kaynağının üniversite-sanayi işbirliği ile yetiştirilmesi ve sanayide doktoralı araştırmacı istihdamının teşvik edilmesi amacıyla, adaylarına ayda 4500 TL burs ve mezuniyet sonrası istihdam garantisi sunan TÜBİTAK 2244 Sanayi Doktora Programı için sizleri bilgilendirmek ve sorularınıza tecrübe paylaşımları ile yanıt vermek amacıyla 19 Kasım Perşembe günü saat 10:00-11:30 arasında “2244 Bilgilendirme ve Tecrübe Paylaşımı” etkinliği düzenlenecektir. Etkinliğe buradan kayıt olabilirsiniz.

Programa katılmak isteyen firmaların Üniversitemize başvuruları Bursa Uludağ TTO üzerinden alınmaya başlamıştır. 2244 ile ilgili 2020 yılı çağrı dokümanına https://www.tubitak.gov.tr/tr/burslar/lisansustu/egitim-burs-programlari/icerik-2244-sanayi-doktora-programi linkinden ulaşabilirsiniz. Etkinlikle ilgili detaylı bilgi için Bursa Uludağ TTO Üniversite-Sanayi İşbirliği Koordinatörü Mustafa Yetkin AYDINLI ile 0 224 280 85 71-120 numaralı telefon ya da mustafa@uludagtto.com mail adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Haber Tarihi : [17-Kas-2020]