Mezuniyetler 'Online' Devam Ediyor

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) mezuniyet törenleri online olarak devam ediyor. Orhaneli Meslek Yüksekokulu ve Veteriner Fakültesi'nin mezuniyet törenleri de sanal ortamda öğrencilerin ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Veteriner Fakültesi ve Orhaneli MYO'nun kendi binalarında gerçekleştirilen törenlere yöneticiler, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz da meeting üzerinden canlı yayınlanan programlara katıldı.

Törende öğrencilere seslenen BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, bu zorlu süreçte programları hazırlamak için özveri ile çalışan akademisyenleri kutladı. Mezun olan ve yeni bir hayata başlayan öğrencilere de başarı dileklerini ileten Rektör Kılavuz, gösterdikleri anlayışlı tavırdan dolayı hepsine teşekkür etti. Törenler okul yöneticilerinin konuşmaları ve iyi dilek temennileri ile sona erdi.

Haber Tarihi : [10-Tem-2020]