Lisansüstü tez ve doktora savunmaları ‘online’ ortamda devam ediyor

 

Bursa Uludağ Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi(ULUUZEM) tarafından online olarak yürütülen lisansüstü tez ve doktora savunmaları başarı ile devam ediyor.

Pandemi sürecinde Bursa Uludağ Üniversitesi’nin doktora yeterlik, tez savunma sınavları ve tez izleme komitelerinin toplantılarının internet üzerinden canlı olarak yapılması görevini üstlenen ULUUZEM, 17 Nisan - 18 Haziran 2020 tarihleri arasında toplamda 109 saat süren 114 toplantı düzenledi.

Sınav öncesi danışman ve öğrenciyle birebir sistemin denenmesi için yapılan canlı demo oturumlarla sistemin kullanımı hakkında bilgiler veren ULUUZEM yetkilileri, hazırlanan kılavuzları da mail yoluyla muhataplarına sorunsuz ulaştırdı. Sınavda herhangi bir sorunun yaşanmaması için oturum esnasında ilgili enstitü çalışanlarından bir personel ve sistem yöneticileri de hazır bulundu.

Tüm canlı toplantılar ve sınavlar bittikten sonra oturumlar video formatına çevrilip katılım raporları ile birlikte ilgili enstitü ve danışmana gönderildi. 18 Haziran itibari ile 2 Temmuz 2020 tarihine kadar 41 sınavın oturumu tanımlandı. Programa yeni sınavların eklenmesi ile devam edilecek.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [18-Haz-2020]

Haber Görüntüleme : 3.235 - 0