Bursa Uludağ Üniversitesi’nin TÜBİTAK COVID-19 ve Toplum Çağrılı Proje Başarısı

 

TÜBİTAK’ın COVID-19 ve Toplum: Salgının Sosyal, Beşeri ve Ekonomik Etkileri, Sorunlar ve Çözümler başlıklı çağrısı kapsamında desteklenmesine karar verilen projeler açıklandı.

Buna göre, yürütücülüğü Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Muharrem Ersin Kuşdil tarafından yapılan “Gençlerin Sosyal Mesafe Önlemleriyle İlişkili Riskli Davranışlarında Yaşçılık Etkisi: Önyargı Farkındalığı Artırmaya Yönelik Anonim Bir Çevrimiçi Program Önerisi” başlıklı proje desteklenmeye layık bulundu. BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Prof. Dr. M. Ersin Kuşdil’i ve ekibini tebrik ederek, başarılarının devamı dileğinde bulundu.

TÜBİTAK COVID-19 ve Toplum: Salgının Sosyal, Beşeri ve Ekonomik Etkileri, Sorunlar ve Çözümler başlıklı çağrısı için sunulan Proje Önerilerinin Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız:

https://tubitak.gov.tr/sites/default/files/18842/desteklenmesine_karar_verilen_projeler_covid-19_ve_toplum_salginin_sosyal_beseri_ve_ekonomik_etkileri_sorunlar_ve_cozumler.pdf

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [02-Haz-2020]

Haber Görüntüleme : 2.444 - 0