ÇEVRİMİÇİ ONLINE YABANCI DİL KURSLARI BAŞLIYOR

 

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu, salgın döneminin oluşturduğu yeni normal yaşamı göz önünde bulundurarak yaz döneminde Uzaktan Yabancı Dil Kursları başlatıyor. 

Genel yabancı dil (İngilizce, Almanca, Fransızca, Arapça, İspanyolca ve Japonca) kurslarının yanında özel amaçlı yabancı dil kurslarını da (TOEFL, TOEIC, IELTS, TestDaF, WiDaF, YDS, e-YDS, YÖKDİL, Akademik Yazışma, Konuşma Kulübü vb.) bilgi iletişim teknolojileri ile çevrimiçi (online) olarak sunan Yabancı Diller Yüksekokulu, kursiyerlerin yabancı dil düzeylerini ihtiyaç duydukları doğrultuda geliştirmeyi amaçlıyor.

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İsmail Güler,  çevrimiçi yabancı dil kurslarını salgın sonrasında da yüz yüze eğitim ile harmanlayarak sunmayı hedeflediklerini açıkladı. Müdür Güler; "Yabancı dil kurslarına kayıt olmak isteyen katılımcılar seviye tespit sınavına da ydyo.uludag.edu.tr adresinden online olarak katılabilirler ve tüm başvuru işlemlerini de yine web sayfasından online olarak gerçekleştirebilirler" diye konuştu.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [01-Haz-2020]

Haber Görüntüleme : 5.157 - 0