ULUTÖMER Uzaktan Türkçe Öğretim Programı başlıyor

 

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) ULUTÖMER, teknolojinin sunduğu imkânlardan yararlanmak amacıyla Türkiye’de veya başka bir ülkede yaşayıp yabancı dil olarak Türkçeyi öğrenmek isteyen veya zorunda olan, çeşitli sebeplerle yüz yüze eğitime katılamayan tüm bireyler için Uzaktan Türkçe Öğretim Programı’nı başlatıyor.

Program; bilgi iletişim teknolojilerini kullanarak uzaktan eğitim çevrimiçi (online) kurslar aracılığıyla kursiyerlerin Türkçeyi ikinci dil olarak etkin bir biçimde öğrenmelerini ve Türkçe’yi iş, eğitim, günlük yaşam ortamlarında rahatlıkla kullanabilmelerini amaçlıyor.

ULUTÖMER Müdürü M. Asım Yediyıldız, ilk defa uygulayacakları eğitim programını yüz yüze eğitimin yanında alternatif bir program olarak devam ettirmeyi hedeflediklerini söyledi. Müdür Yediyıldız; “Türkçe öğrenmek isteyen herkesi Bursa’ya ve ULUTÖMER’e bekliyoruz. Programa katılmak isteyenler, yaş sınırı olmaksızın internet sitemizde bulunan çevrimiçi (online) form aracılığıyla başvurusunu gerçekleştirebilir. Ayrıntılı bilgi için http://www.uludag.edu.tr/ulutomer  adresini tıklayabilirsiniz" diye konuştu.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [15-May-2020]

Haber Görüntüleme : 2.036 - 0