Bursa Uludağ Üniversitesi’nin TÜBİTAK 4004 Proje Başarısı

TÜBİTAK 4004-Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı kapsamında 2019-1 döneminde desteklenmesine karar verilen projeler açıklandı.

Buna göre, yürütücülüğü Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Anabilim Dalı öğretim üyesi, Tıp Fakültesi Eğitim Koordinatörü ve Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Züleyha Alper tarafından yapılan “Uludağ Medikal Simülasyon Savaşları” başlıklı proje desteklenmeye layık bulundu.

BUÜ Rektörü Prof.Dr. A.Saim Kılavuz ve üniversite yöneticileri Prof.Dr. Züleyha Alper’i tebrik ederek başarılarının devamı dileğinde bulundu.

TÜBİTAK 4004-Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı’nın 2019-1 Döneminde Sunulan Proje Önerilerinin Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız:

Haber Tarihi : [05-May-2020]