UİB ve Yeşim Tekstil'den BUÜ Hastanesi'ne özel destek

Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB) liderliğinde ve Yeşim Tekstil desteği ile başta doktorlar ve hemşireler olmak üzere sağlık çalışanları için 6000 alt üst takım ve izolasyon önlüğü üretilerek Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi’ne bağışlandı.

Üretime ara veren Yeşim Tekstil, sağlık çalışanlarına destek olabilmek amacıyla çok kısa bir sürede organize olarak Uşak’tan temin edilen kumaşlarla tüm şartları zorlayarak giysi ve önlük üretti. toplam 6000'i bulan alt üst takım ve izolasyon önlükleri parça parça BUÜ Hastanesi'ne teslim edildi. Üniversite ve Hastane Yönetimi, bu zor dönemde sergiledikleri örnek iş birliği ve milli dayanışmayla sağlık çalışanlarına yaptıkları bu anlamlı bağış için Uludağ İhracatçı Birlikleri ve Yeşim Tekstil’e teşekkürlerini iletti.

Haber Tarihi : [04-May-2020]