Ziraat Fakültesi’nden ‘vefa’ bağışı

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Ziraat Fakültesi, Bursa Valiliği ve ilçe kaymakamlıkları koordinasyonunda oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grupları aracılığıyla yürütülen yardım kampanyasına 30 bin adet yumurta bağışında bulundu.

Fakülte çiftliğindeki kümeslerden toplanan 30 bin yumurta, Vefa Sosyal Destek Grubu ekiplerine teslim edildi. Bursa Valiliği ve ilçe kaymakamlıklarının koordine ettiği sosyal yardımlaşma grubuna Bursa Uludağ Üniversitesi ve Ziraat Fakültesi adına destek olmak istediklerini aktaran Fakülte Dekanı Prof. Dr. İlhan Turgut; “Yardımlaşmanın önem kazandığı böylesi günlerde ihtiyaç sahiplerine Üniversitemizi temsilen bizler de el uzatmak istedik. Çalışmalara, Fakültemiz çiftliğinde üretilen yumurtalardan 30 bin adet bağışlayarak destek verdik. Projeyi yürüten ve destek olan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Haber Tarihi : [02-Nis-2020]