Mustafakemalpaşa MYO’ya kalite tescili

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi belgesini yeniden almaya hak kazandı.

Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu’nda yaklaşık bir yıldır yürütülen kalite çalışmaları sonuç verdi. Kurumun tüm birimlerindeki faaliyetlerde kalite ve iyileştirmeyi hedefleyen okul yönetiminin yürüttüğü çalışmalar TSE yetkililerince denetlenip değerlendirildi.

Kalite ekibinin sistemli çalışmaları, akademik ve idari personelin desteği ile yapılan hazırlıklar sonucunda bağımsız bir şekilde denetlenen Mustafakemalpaşa MYO, sıfır hata ile ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi belgesini bir kez daha almaya hak kazandı.

Mustafakemalpaşa MYO’ya verilen kalite belgesi 20 Ocak 2023 tarihine kadar geçerliliğini koruyacak.

Haber Tarihi : [02-Nis-2020]