BUÜ Hastanesi’ne örnek bağış

 

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Güçlendirme Vakfı üyesi bir işadamı, Üniversite Hastanesi’nin acil ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik Vakıf hesabına 100 bin TL’lik bir bağışta bulundu.

Tüm dünyanın ve Türkiye’nin içinden geçmekte olduğu koronavirüs (COVİD-19) salgını sürecinde BUÜ Hastanesi’ne çok önemli bir bağış geldi. Hastanede yaşanan yoğun sürecin hafifletilmesi ve eksikliklerin giderilmesi amacıyla BUÜ Güçlendirme Vakfı üyesi hayırsever bir işadamı, Vakıf hesabına ailesi adına 100 bin TL’lik bağış yaptı.

ÖRNEK OLSUN

Verilen desteğin kendisini ve BUÜ Hastanesi’nde görev yapan tüm personeli duygulandırdığını vurgulayan Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, “Diğer hayırseverlere de örnek teşkil edecek bu girişimden dolayı hayırsever aileye şükranlarımızı sunuyoruz. Yüce Allah’tan milletimizi ve insanlığı bu salgından koruyarak, sağlık ve afiyet dolu günlere eriştirmesini niyaz ediyoruz. Üniversite Hastanemiz, ülkemizdeki tüm hastaneler gibi canla başla mücadelesine devam ediyor. Dünyamızı etkisi altına alan bu süreci fedakarca çalışan hastane yöneticilerimiz, hekimlerimiz ve tüm sağlık personelimizle birlikte en kısa sürede atlatacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [23-Mar-2020]

Haber Görüntüleme : 3.498 - 0