BUÜ-İŞKUR işbirliği artarak devam edecek

Üniversite-Sanayi işbirliğinin geliştirilmesine yönelik faaliyetler kapsamında, Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat ve Veteriner Fakülteleri ile  Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Bursa İl Müdürlüğü arasında geniş çaplı bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

Ziraat Fakültesi Dekanlık Binası’nda gerçekleştirilen toplantıya BUÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Turgut, dekan yardımcıları, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Yıldız, dekan yardımcıları, BUÜ Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Şükrü Dokur, İl İstihdam Kurulu Üyesi Prof. Dr. Yusuf Alper ile İŞKUR Bursa İl Müdürü ve aynı zamanda BUÜ İİBF mezunu olan Eren Türkmen katıldı. Toplantıda İŞKUR uzmanları da hazır bulundu.

Kurumlar arası işbirliğinin geliştirilmesinin hedeflendiği toplantının devamının Ekim ayı sonunda yapılması kararlaştırıldı.

Haber Tarihi : [17-Eyl-2019]