Orhangazi MYO’nun kalite belgesi yenilendi

 

Bursa Uludağ Üniversitesi Orhangazi Yeniköy Asil Çelik Meslek Yüksekokulu, iki yıl önce almaya hak kazandığı ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ni yapılan kontroller sonucunda yeniden almayı başardı.

Yetkililer tarafından gerçekleştirilen tetkikler sonucunda BUÜ Orhangazi Yeniköy Asil Çelik Meslek Yüksekokulu’nun tüm birimlerinin ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi standartlarını karşıladığını bir kez daha belgeledi. Hedeflerinin gelişimi sürekli hale getirmek olduğunu söyleyen Okul Müdürü Doç. Dr. Fatih Karpat, eğitim öğretim alanında kalitenin gerekliliğini ve yüksek standartları yakalamanın önemini vurguladı.

SÜREKLİ GELİŞİM İÇİN KALİTE

Meslek Yüksekokulunun tarihinde ilk defa iki yıl önce ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazandığını hatırlatan Doç. Dr. Fatih Karpat, başta kalite koordinatörü Öğr. Gör. Başar Kudat olmak üzere kurumda hizmet veren tüm personelin alınan bu belgede emeğinin olduğunu vurguladı. Elde ettikleri başarıyı sürekli gelişime olan inanç ile sürdürüleceğinin altını çizen Fatih Karpat; “Meslek yüksekokulumuz; kaliteli ve uygulamalı eğitim-öğretim ve idari hizmet anlayışıyla, bölgenin ihtiyaç duyduğu nitelikte ara eleman yetiştirmek gibi önemli bir misyonu benimsemektedir. Aldığımız ISO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’yle bu mesuliyetimiz bir kat daha artmıştır. Bizlere destek olan ve her türlü imkânı sunan başta Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz’a, rektör yardımcılarımıza ve MEYOK koordinatörümüze teşekkür ediyoruz. Aynı sorumluluk bilinci ile çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [05-Eyl-2019]

Haber Görüntüleme : 2.582 - 0