Prof. Dr. Kılıçarslan Türk Üroloji Derneği Başkanı oldu

 

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Kılıçarslan, Türk Üroloji Derneği Başkanlığı’na seçildi.

BUÜ Tıp Fakültesi’nden mezun olan ve 2005 yılından itibaren Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı’nda görevini sürdüren Prof. Dr. Hakan Kılıçarslan önceki ay yapılan genel kurul ile Türk Üroloji Derneği’nin yönetim kurulu başkanlığı görevine getirildi. Yaptığı başarılı çalışmalar ile BUÜ Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı’nın adını Türkiye ve yurtdışında duyurmayı başaran akademisyenlerden birisi olan Prof. Dr. Hakan Kılıçarslan, 2018 yılı Aralık ayında yapılan seçimler ile Türk Üroloji Derneği Başkanı oldu.

GÖREVİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPACAĞIZ

BUÜ Tıp Fakültesi’nde 14 yıldır aralıksız bir şekilde görev yapan Prof. Dr. Hakan Kılıçarslan, yapılan genel kurul ile göreve geldiklerini ve bu süreçte derneğe en iyi şekilde hizmet vermeye çalışacaklarını söyledi. Yönetiminde yer alan tüm arkadaşlarına da minnettar olduğunu açıklayan Kılıçarslan, kendisine destek veren ve güvenen tüm meslektaşlarına teşekkür ederek, bu güvene layık olacak çalışmalar ortaya koyacaklarını belirtti.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [16-Oca-2019]

Haber Görüntüleme : 5.139 - 0