'Dünya Hasta Hakları Günü'nde hastalara ziyaret

 

                                                           

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Hasta Hakları Birimi, ‘26 Ekim Dünya Hasta Hakları Günü’ dolayısıyla kliniklerde yatan hastaları ziyaret ederek, karanfil verdi.

BUÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Hasta Hakları Komitesi Başkanı Prof. Dr. Kemal Durak, Hasta Hakları Birim Sorumlusu Sahriye Keskin ve Tıp Topluluğu öğrencileri ile birlikte bazı kliniklerde yatan hastaları ziyaret etti.  Ekip ziyarette, hastalara bir şikâyetleri olup olmadığını sorup hastalıklarıyla ilgili bilgi aldı ve onlara karanfil vererek geçmiş olsun diledi.

YARALI YUNUS POLİSE KARANFİL

Ekibin ziyaret ettiği kişiler arasında, geçtiğimiz günlerde motosikletiyle kaza geçirerek Ortopedi ve Travmatoloji Kliniğinde tedavi altına alınan polislerden Sezer Berktaş da vardı. Bektaş, tıp öğrencisinin verdiği karanfili alçılı eliyle alarak teşekkür etti. Berktaş, durumunun iyiye gittiğini ancak arkadaşının kabından dolayı çok üzgün olduğunu söyledi.

BUÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Hasta Hakları Komitesi Başkanı Prof. Dr. Kemal Durak, hasta ve yakınlarının istek ve şikâyetlerini bilmenin bir kurum için önemli olduğunu söyledi. Tıp Fakültesi Hastanesi’nde de yaklaşık 10 yıldır hasta ve yakınlarının şikâyetlerini çözmek amacıyla ayrı bir birimleri bulunduğunu, gelen tüm istek ve şikâyetleri değerlendirerek çözüme ulaştırdıklarını kaydetti.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [26-Eki-2018]

Haber Görüntüleme : 3.221 - 0