Orhangazi MYO’nun kalite belgesi yenilendi

 

Bursa Uludağ Üniversitesi Orhangazi Yeniköy Asil Çelik Meslek Yüksekokulu, önceki yıl almaya hak kazandığı ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ni yapılan ilk kontroller sonucunda yeniden almayı başardı.

Uzmanlar tarafından gerçekleştirilen tetkikler sonucunda BUÜ Orhangazi Yeniköy Asil Çelik MYO’nun tüm birimlerinin ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi standartlarını karşıladığını bir kez daha belgelendi. Hedeflerinin her zaman en iyiyi yakalamak olduğunu söyleyen Okul Müdürü Prof. Dr. Birol Taş, eğitim ve öğretim alanında kaliteden taviz vermeden çalışmalara devam ettiklerinin altını çizdi.

KALİTEDEN ÖDÜN VERMEK YOK

Meslek Yüksekokulunun tarihinde ilk defa önceki yıl ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazandığını hatırlatan Prof. Dr. Birol Taş, kurumda hizmet veren tüm personelin alınan bu belgede emeğinin olduğunu vurguladı. Elde ettikleri başarıyı hiçbir zaman son durak olarak görmediklerinin altını çizen Birol Taş; “Meslek yüksekokulumuz; kaliteli ve uygulamalı eğitim-öğretim ve idari hizmet anlayışıyla, ülkenin ihtiyaç duyduğu nitelikte bireyler yetiştirmek gibi önemli bir görevi kararlılık ile yürütmektedir. Aldığımız ISO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi belgesi ile bu sorumluluğumuz bir kat daha artmıştır. Bu belge yüksekokulumuzun kurulduğu tarihten bu yana aldığı ilk kalite belgesidir. Bizlere destek olan ve her türlü imkânı sunan başta Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Yusuf Ulcay’a, rektör yardımcılarımıza ve tüm yönetim kademesindeki herkese teşekkür ediyoruz. Aynı sorumluluk bilinci ile çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [31-Ağu-2018]

Haber Görüntüleme : 3.215 - 0