Bursalı Milletvekillerinden BUÜ'yü ziyaret

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Bursa Milletvekilleri Refik Özen, Zafer Işık, Emine Yavuz Gözgeç ve AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman Bursa Uludağ Üniversitesinin çalışmalarını yerinde incelediler. Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay’dan üniversitenin vizyonu ve projeleri hakkında bilgi aldılar. Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, üniversitenin Bursa’nın bir değeri olduğunu ve yapılan projelerle daha da güzelleştirmeye çalıştıklarını belirtti. Devam etmekte olan projelerin tamamlanması için destek isteyen Ulcay, üniversite olarak Bursa’ya katkı sağlamak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi. Ziyarette konuşan TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu Bursa Uludağ Üniversitesinin Türkiye’nin kalkınmasında rolünün büyük olduğunun altını çizdi. Çavuşoğlu, “Türkiye'deki 16 araştırma üniversitesinden biri olan, ‘Bilimden Üretime, Üretimden Ekonomiye’ anlayışından hareketle ülkemizin kalkınması yolunda somut adımlar atan, Bursamızın önemli değerlerinden Bursa Uludağ Üniversitemizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Rektörümüz Sayın Yusuf Ulcay ve ekibinin örnek çalışmalarına bizler de elimizden gelen katkıyı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Tarihi : [17-Ağu-2018]