Uludağ Üniversite TTO’dan teknoloji tabanlı iş fikri sahibi girişimcilere eğitim, danışmanlık ve mentorluk desteği

 

Uludağ Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Teknoloji Transfer Ofisi, TÜBİTAK 1512 Bireysel Genç Girişim Programı dâhilinde teknoloji tabanlı iş fikrine sahip girişimcilerin ve girişimci ekiplerin hibe desteği almaları için düzenlediği eğitim ve mentorluk hizmetlerini yeniden başlatıyor.

Girişimcilerin 150.000 TL’ye varan hibe desteğini alabilmeleri için TÜBİTAK 1512 2. aşaması için hazırlamaları gereken iş planı ve sunumlara yönelik eğitim, danışmanlık ve mentorluk hizmeti BİGG ULUKOZA’da ücretsiz olarak sunuluyor.

Konu hakkında detaylı bilgi veren UÜ-TTO Müdürü Oğuz Yapar; “BİGG ULUKOZA, TÜBİTAK 1512 Programının resmi uygulayıcı kuruluşu ve TÜBİTAK tarafından fonlanan bir programdır. Bu programa lisans son sınıf öğrencisi, yüksek lisans öğrencisi ve doktora öğrencileri başvurabilir. Ayrıca örgün öğrenim veren üniversitelerin lisans, yüksek lisans veya doktora programlarından en fazla 10 sene içerisinde mezun olan kişiler de başvuruda bulunabiliyor. Program süresince akademik girişimciliğin de artırılmasını hedefliyoruz. Eğitimlerin sonunda girişimci adaylarını ofis imkânı, ücretsiz eğitim, mentor ve danışmanlık gibi önemli avantajlar bekliyor. Teknoloji tabanlı iş fikrine sahip girişimci adaylarımız www.ulukoza.com adresinden başvurularını yapabilir” diye konuştu.

Başvuruların 13 Temmuz ile 2 Eylül arasında alınacağının altını çizen Oğuz Yapar, UÜ-TTO’nun geniş ve tecrübeli mentor havuzunun girişimcilerin hizmetinde olduğu bilgisini verdi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [13-Tem-2018]

Haber Görüntüleme : 2.344 - 0