Selin Algöz, ünlü kemancı Markov’dan eğitim alacak

Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Keman Sanat Dalı lisans öğrencisi Selin Algöz, Amerika’daki Long Island Konservatuvarı’nda dünyaca ünlü Prof. Albert Markov’dan eğitim almaya hak kazandı.

2008 yılında Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’na girerek keman eğitimine Öğretim Görevlisi Seda Gürtel ile başlayan Selin Algöz, oda müziği ve birçok resital gerçekleştirdi. Yurt içinde ve yurt dışında Prof. Albert Markov, Suna Kan, Angel Stankov, Itzhak Rashkovsky, Minco Minchev, Andrej Bielow gibi dünya çapındaki birçok virtüöz ile Masterclass’lara katılarak keman eğitimini ilerletti. Aynı zamanda Masterclass’larda birçok olumlu kritikler alan Algöz, ABD’deki eğitimi için sponsor desteği arıyor.

Haber Tarihi : [21-Eyl-2017]