15 Temmuz demokrasi nöbetlerini anlatan makaleye ödül

Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İlknur Savaşkan, Zeytinburnu Belediyesi ile Sabah Gazetesi’nin düzenlediği “15 Temmuz İngilizce Makale Yarışması”nda, darbe girişimi sonrası tüm yurtta 27 gece boyunca tutulan demokrasi nöbetleri ve darbe karşısında toplumsal dayanışmanın anlatıldığı 8. Kategoride üçüncülük ödülü aldı.

Doç. Dr. İlknur Savaşkan’ın İngilizce olarak kaleme aldığı “İnsanların  Güçbirliği Yaparak Bir Darbe Girişimini Bastırmasına Tanıklık Etmek: Türkiye’deki 15 Temmuz 2016 Darbesi Vakası” başlıklı makalesiyle katıldığı yarışmada, ödüle değer bulunan makaleler Zeytinburnu Belediyesi tarafından Türkçe-İngilizce olarak kitaplaştırıldı.

Doç. Dr. İlknur Savaşkan, Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay’ı ziyaret ederek, makalesinin bulunduğu kitaptan hediye etti.

MAKALEYİ OKUMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

Haber Tarihi : [08-Eyl-2017]