Uludağ Üniversitesi’nden çocuklar için ‘Yaz Doğa Kampı’

 

Uludağ Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ULUSEM) 7-12 yaş arası çocukların yaz tatillerini verimli ve keyifli geçirmeleri için Yaz Doğa Kampı uygulamasını başlatıyor.

Okulların tatile girmesiyle birlikte başlayacak olan kampta çocuklar becerilerini keşfedecek, bilim dünyasına giriş yapacak ve sanatsal faaliyetlerle tanışacak. ULUSEM Yaz Doğa Kampı’nın ilk dönemi 3-21 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Eğitimler toplam 80 saat sürecek. Tüm eğitimler üniversite kampüsü içerisindeki alanlarda yapılacaktır. İlk etap eğitimlerinde 20 öğrenci kontenjanı belirlendi.  Çocuklar, Ziraat Fakültesi bahçesinde doğayla iç içe dolu dolu ve eğlenceli vakit geçirebilecekler. Kampta bilimsel deneyler, spor aktiviteleri, sanatsal faaliyetler, eğlenceli oyunlar ve eğitsel dersler yer alacak. İlköğretim çağındaki çocuklar bu kamp sayesinde son derece faydalı bir yaz tatili geçirebilecek.

Yaz Doğa Kampı’nın ilk etabı 3 hafta sürecek. Hafta için her gün 09.00-17.00 saatleri arasında yapılacak kamp etkinliği hakkında bilgi almak ve başvurmak isteyenler http://ulusem.uludag.edu.tr/egitim-109-7-12-yas-yaz-okulu adresini ziyaret edebilecek ya da 0224 294 29 02’den bilgi alabilecekler. Son başvuru tarihi 11 Haziran olarak belirlenen kamp sonunda çocuklara Uludağ Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi onaylı Katılım Belgesi verilecek.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [08-Haz-2017]

Haber Görüntüleme : 5.082 - 0