Şeref hoca son yolculuğuna uğurlandı

 

Önceki gün kendi odasında fenalaşarak hayatını kaybeden Uludağ Üniversitesi (UÜ) Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Şeref Kara, fakülte dekanlığı önünde düzenlenen tören ile son yolculuğuna uğurlandı.

Uludağ Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü ve Eğitim Fakültesi öğretim üyesi 52 yaşındaki Prof. Dr. Şeref Kara odasında bulunduğu sırada fenalaştı. Bu sırada odasına gelen öğrencilere 112 acil servis ekiplerine haber verilmesini isteyen Kara, gelen ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Şeref Kara, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Fakülte önünde düzenlenen cenaze töreninde UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, rektör yardımcıları, dekanlar, akademisyenler, mesai arkadaşları, üniversite personeli, sevenleri ve ailesi hazır bulundu. Yoğun bir katılımın olduğu törende ailesi ve sevenleri Prof. Dr. Şeref Kara’yı anlattı. Duygusal anların yaşandığı törenin sonunda katılımcılar hep birlikte son kez Şeref Kara’yı uğurladı.

Evli ve 2 çocuk babası olan Prof. Dr. Şeref Kara’nın cenazesi Dikkaldırım Mihraplı Cami ikindi namazına müteakip  Odunluk Mahallesi Mezarlığında defnedildi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [30-May-2017]

Haber Görüntüleme : 8.302 - 0