Devlet Konservatuvarı’na yetenekli öğrenci aranıyor

Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ilköğretim ve lise devresine 2017-2018 eğitim öğretim dönemi için öğrenci alınacak.

Yetenek sınavıyla öğrenci alan Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, ilköğretim ve lise devreleri için öğrenci alım sürecini başlattı. Konservatuvar Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, yaylı çalgılar (keman, viyola, viyolonsel, kontrabas), üfleme ve vurma çalgılar (flüt, obua, klarinet, fagot, trompet, korno, trombon, vurma çalgılar) ile piyano dallarında ilköğretim bölümüne girmek isteyenler 29 Mayıs - 16 Haziran tarihlerinde; lise bölümüne girmek isteyenler 12 Haziran - 23 Haziran tarihleri arasında Görükle Yerleşkesi’ndeki Konservatuvar Müdürlüğü’ne başvurabilecek. Sınavlar ise, ilköğretim için 20-22 Haziran; lise için 29-30 Haziran tarihlerinde yapılacak.

Haber Tarihi : [26-May-2017]