Ayşe Vatansever güreşte altın madalyanın sahibi oldu

Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Ayşe Vatansever, Türkiye Üniversitelerarası Güreş Şampiyonasında kilosunda birinci oldu.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Taha Akgül spor salonunda yapılan Türkiye Üniversitelerarası Güreş Şampiyonasına 23 sporcu ile katılan Uludağ Üniversitesi Takımı, çeşitli dereceler elde etti. Serbest, Greko-romen ve bayan takımları olarak Prof. Dr. Ramiz Arabacı ve Doç. Dr. Cemali Çankaya yönetiminde şampiyonaya katılan öğrenciler, elde ettikleri başarılarla takım sıralamasında beşinci oldu.

Müsabakalarda, serbest bayanlarda 55 kiloda güreşen Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Ayşe Vatansever altın,  Arif Erdoğan ve Süleyman Erbay gümüş, Ecem Uygun ve Tunahan Aytekin ise bronz madalyanın sahibi oldu.

Haber Tarihi : [04-May-2017]