Uludağ Üniversitesi Badminton Takımı yine şampiyon

Uludağ Üniversitesi Badminton Takımı, Türkiye Üniversitelerarası Badminton Şampiyonası’nda birinci oldu.

Antrenörlüğünü Öğr. Gör. Aygül Akça’nın yaptığı Uludağ Üniversitesi Badminton takımı, 31 Mart - 3 Nisan 2017 tarihlerinde Antalya'da gerçekleşen Türkiye Üniversitelerarası Badminton Şampiyonasında ismini birinci sıraya yazdırmayı başardı.

2015 - 2016 yıllarında yine Öğr. Gör. Aygül Akça liderliğinde Avrupa Şampiyonu olup kupayı evine getiren Uludağ Üniversitesi Badminton Takımı, Antalya’daki başarısıyla 2017 Avrupa Şampiyonluğu kapılarını da aralamış oldu.
İdareciliğini Okt.Tuncer Topsaç’ın üstlediği şampiyon ekipte bayanlarda Buse Ceylan, Emine Demirtaş, Burcu Koç, Neslihan Yiğit, Aleyna Arslan, Cemre Fere; erkeklerde ise Sinan Zorlu, Emre Lale, Yusuf Ramazan Bay, Emre Cömert, Mustafa Kutlu ve Mustafa Deringöl yer alıyor.

Haber Tarihi : [05-Nis-2017]