Kariyer Fuarı’na büyük ilgi

Uludağ Üniversitesi'nin kariyer alanındaki etkinliklerinden biri olan "Kariyer Fuarı" Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde başladı. Fuara, sektörlerinde öncü konumda bulunan 30 firma stant açarak katılacak, yöneticilerle söyleşiler yapılacak. Öğrenciler fuarda, firmalarla görüşmeler yapıp iş fırsatlarını da araştıracak.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Kariyer Fuarı’nın açılışında konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yüce, bilgiyi ekonomiye dönüştürmeyi hedefleyen ve bu nedenle “3. Nesil Üniversite” vizyonunu benimseyen Uludağ Üniversitesi’nin, sektörlerle iletişim kurup onları iyi tanımak amacıyla bu yıl üçüncü kez Kariyer Fuarı buluşmasını düzenlediğini söyledi.

Bu buluşmanın öğrencilere iş imkânları yaratmasının yanı sıra Üniversite için de firmalarla işbirliği yolunu da açacağına inandıklarını belirten Prof. Dr. Yüce, stant açarak katılan ya da sponsor olarak destek olan firmalara da teşekkür etti.

Kariyer Fuarı 2 Mart Perşembe günü sona erecek.

PROGRAM İÇİN TIKLAYINIZ

Haber Tarihi : [01-Mar-2017]