Seçkin Onur’dan Tıbbi Farmakoloji’ye bağış

 

Sektörünün öncü firmalarından olan Seçkin Onur Gıda, Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı’na 250 bin TL bağışladı. Akademik ve bilimsel çalışmalar için değerlendirilecek bağış, aynı zamanda fiziksel altyapı ve diğer ihtiyaçlarda da kullanılabilecek.

BUÜ Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı’na Seçkin Onur firmasından son derece değerli bir bağış yapıldı. Tıbbi cihaz ve aletlerin yenilenmesi başta olmak üzere tüm altyapı giderleri için kaynak olması planlanan bağış için hazırlanan protokole BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Seçkin Onur Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Leman Zenginkinet ve Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sinan Çavun imza attı.

YARDIMLAR ASLA UNUTULMAYACAK!

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, üniversite kaynakları ile yürütülen altyapı yenileme çalışmalarının bir noktadan sonra tıkandığına işaret etti. Tüm engellere rağmen en iyisi için mücadele etmeye gayret ettiklerini belirten Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz; “Kaynaklarımızı en verimli şekilde harcamak için çabalıyoruz. Bizim yetişemediğimiz yerde iş dünyamızın kıymetli temsilcileri, hayırsever insanların çok büyük yardımını görüyoruz. Bugün de böyle özel bir firma ile protokol imzalayacağız. Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı’mız için son derece değerli bir bağışta bulundular. Allah kendilerinden razı olsun. Bizlere verecekleri bu katkı sadece bugün değil, gelecekte de hiç unutulmayacak. Firmanın tüm yöneticilerine sonsuz teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Seçkin Onur Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Leman Zenginkinet de Bursa Uludağ Üniversitesi’nin her şeyin en iyisini hak ettiğini söyledi. Akademik ve bilimsel çalışmaların daha nitelikli yapılabilmesi için firma olarak ellerinden gelen desteği verdiklerini kaydeden Leman Zenginkinet, işbirliği için üniversite yönetimine ve anabilim dalı başkanlığı yetkililerine teşekkür etti.

Prof. Dr. Sinan Çavun da yapılan bağışın kendileri için son derece kıymetli olduğunun altını çizerek tüm firma yöneticilerine minnettar kalacaklarını vurguladı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [17-Oca-2023]

Haber Görüntüleme : 2.103 - 16