Devlet Konservatuvarı’na yetenek sınavı ile öğrenci alınacak

Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, 2016-2017 eğitim öğretim dönemi için Müzik ve Bale İlköğretim Kurumu ile Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi’ne yetenek sınavıyla öğrenci alacak.

Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan yapılan açıklamada bu yıl ilköğretim ve lise kısımlarına yaylı çalgılar (keman, viyola, viyolonsel, kontrabas); üfleme ve vurma çalgılar (flüt, obua, klarinet, fagot, trompet, korno, trombon ,vurma çalgılar) ve piyano anasanat dallarına tam ve yarı zamanlı öğrenci alınacak.

İlköğretim kısmında tam ve yarı zamanlı statüde eğitim görmek isteyen adayların 1-20 Haziran, Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi’nde eğitim görmek isteyenlerin de 13-29 Haziran tarihleri arasında UÜ Devlet Konservatuvarı Müdürlüğü’ne başvurması gerekiyor. İlköğretim bölümüne başvuranlar 22-24 Haziran tarihlerinde, lise adayları da 30 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında yetenek sınavına tabi tutulacak.

Ayrıntılı bilgi almak için lütfen TIKLAYINIZ

Haber Tarihi : [24-May-2016]