Promosyon sözleşmesi imzalandı

 

Yeni dönem promosyon ödemeleri için Türkiye Ekonomi Bankası ile mutabık kalan Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Yönetimi, 30 bin TL net ödeme yapılması konusunda banka yöneticileri ile sözleşme imzaladı.

BUÜ Senato Salonu’nda yapılan imza törenine Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adem Doğangün, Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu, Üniversite Genel Sekreteri Osman Dikmen, TEB Marmara Bölge Müdürlüğü Direktörü Ersin Sağlam, TEB Perakende Bankacılık Bölge Satış Müdürü Yunus Olgaç ve BUÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanı Kamuran Üstün katıldı. Törende, promosyon ödemelerinin 15 Aralık’ta hesaplara yatması kararı alındı.

KAZANAN ÜNİVERSİTE PERSONELİ OLDU

İmza töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, büyük bir üniversite olduklarını ve çalışan sayısının 7 bin 500 civarında olduğunu açıkladı. Yeni dönem promosyon ödemeleri için önceki ay ihaleye çıktıklarını aktaran Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz; “Çok sayıda banka temsilcisi açtığımız ihaleye katıldı. Yapılan müzakereler ve karşılıklı fedakarlıklar ile güzel bir noktaya geldik. Sonuçlara baktığımızda hepimiz için kazançlı bir durum olduğunu söyleyebiliriz. Akademik ve idari personelimize, tüm çalışanlarımıza ve bankamıza hayırlı olmasını diliyorum. Önceki bankamızla güzel bir çalışma dönemi geçirdik. Şimdi artık yeni dönemde Türkiye Ekonomi Bankası ile çalışacağız. Verimli bir süreç geçirmeyi temenni ediyorum” diye konuştu.

BUÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Doğangün de süreç içerisinde üniversite ve banka yöneticilerinin son derece uyumlu bir diyalog ortamı oluşturduklarına dikkati çekti. Doğangün, yakalanan sinerjinin çalışma süreci boyunca kurumlara olumlu katkılar sağlayacağına inandığını aktardı.

TEB MARMARA BÖLGE MÜDÜRÜ’NDEN TEŞEKKÜR

TEB Marmara Bölge Müdürlüğü Direktörü Ersin Sağlam ise Bölge Müdürlüğü’nün kuruluş yerinin Bursa olduğunun altını çizerek; “Dolayısıyla Bursa Uludağ Üniversitesi’nin maaş ödeme ihalesini almak bizler adına ekstra bir motivasyon oldu. Süreç içerisinde Üniversite yöneticilerinin göstermiş olduğu anlayış ve işbirliği için teşekkür ediyoruz. Her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyoruz” açıklamasında bulundu.

TEB Perakende Bankacılık Bölge Satış Müdürü Yunus Olgaç da Bursa Uludağ Üniversitesi mezunu olduğunu vurgulayarak; “1986 yılında Bursa Uludağ Üniversitesi’nde eğitim almaya başladım. Yüksek lisansımı da burada tamamladım. Bu ihaleyi almak beni ayrıca mutlu etti. Üniversitemizi kendi evimiz gibi görüyoruz. Her türlü desteği vermeye ve katkıda bulunmaya hazırız. Birlikte çok güzel bir çalışma dönemi yaşayacağımıza inanıyoruz” dedi.

Yürütülen sürecin hızla tamamlanması konusunda fikir birliğine varılan görüşmelerde TEB Marmara Bölge Müdürlüğü tarafından Üniversite kampüsü içerisinde bir şube açılmasının planlandığı da dile getirildi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [03-Kas-2022]

Haber Görüntüleme : 6.278 - 79