Meslek Yüksek Okulları Ar-Ge ile ilişkili bölümlerinde görev alan akademisyenlerimize ait katalog yayımlandı

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Meslek Yüksekokullarının Ar-Ge ile ilişkili bölümlerinde görev alan akademisyenlere ait katalog web sitemizde yayında Teknoloji Transfer Ofisi'nin web sitesinde yayımlandı. 

BUÜ Meslek Yüksekokullarının Ar-Ge ile ilişkili bölümlerinde görev alan akademisyenlere ait akademisyen kataloğu için tıklayınız.

Daha önce tamamlanan Bursa Uludağ Üniversitesi Akademisyen Katalogları için tıklayınız.

(Çalışmaları yürütülen diğer fakültelerimiz için katalog çalışmaları tamamlandığında yayınlanacaktır.) 

Diğer yandan Bursa Uludağ Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Biriminin yeniden yapılandırılması çalışmaları kapsamında Akademik Veri Yönetim Sistemi (AVESİS) kullanımına açılmıştır. Dünyanın önde gelen üniversitelerinin kullandığı Kurumsal Karne (Balanced Scorecard) Performans Yönetim Modelini temel alan ve uluslararası uygulamalar da dikkate alınarak geliştirilen AVESİS ara yüzüne https://avesis.uludag.edu.tr/ linkinden ulaşabilirsiniz. AVESİS yazılım sistemi ile gerek akademisyenimizin ismini yazarak yayın, proje, patent, uzmanlık alanları, verdiği dersler vb. detaylı özgeçmişine ulaşabilir, gerekse herhangi bir anahtar kelime yazarak bu kelime ile ilgili akademisyenlere, projelere, tezlere, derslere, patentlere vb. ulaşabilirsiniz. Sistemin İngilizce dil desteği de bulunmaktadır.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [07-Eyl-2022]

Haber Görüntüleme : 1.535 - 37