ARGENOTYPE Takımı'na bir destek de MedSanTek’ten

 

TEKNOFEST finallerinde yarışmaya hak kazanan Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) takımlarından ARGENOTYPE’a iş dünyasından ikinci destek MedSanTek’ten geldi.

BUÜ, yönetici kadrosu ve öğrencilerin oluşturduğu takımlar ile TEKNOFEST için tüm hazırlıklarını tamamladı. Finallerde yer alacak takımlar, iş dünyasından gelen sponsorluk desteği ile yarışlarda daha güçlü olacak. Önceki hafta Kromo-Gen ile işbirliği protokolü imzalanmasının ardından, MedSanTek Lab. Malz. San. ve Tic. Ltd. Şti. de ARGENOTYPE Takımı’na sponsor olmayı kabul etti. Kurumlar arasındaki işbirliği protokolüne BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz ve Firma Satış Temsilcisi Talip Öner imza attı. Törende takımın danışmanlığını yürüten Prof. Dr. Gülşah Çeçener ve takım üyeleri de yer aldı.

TEKNOFEST’te boy gösterecek olan takımlara iş dünyasından gelen desteklerin kendilerini de çok mutlu ettiğini belirten Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, öğrencilerin hazırladıkları projelerin ve emeklerinin karşılığını alacaklarına inandığını vurguladı. Yarışmalarda sonuçtan çok niyetin önemli olduğunun altını çizen Rektör Kılavuz; “Öğrencilerimize her zaman söylediğimiz temel bir söz var. Böylesi prestijli yarışmalarda derece almaktan daha önemli bir olgu varsa o da bu yarışmalarda yer almaktadır. Bu ortamlar, öğrencilerimiz için kıymetli tecrübeler elde edecekleri yerlerdir. Bir arada olmak, bir proje üretmek, o projeye inanmak ve yarışlarda yer almasını sağlamak bana göre çok özel bir durum. Gelecekte öğrencilerimiz için hem tecrübe olacak hem de değerli bir anı olarak kalacak. İnşallah güzel sonuçlar alacak ve finallerde Samsun’daki ödül töreninde sahnede olmaya hak kazanacaklar. Her birine başarılar diliyorum. Bizlere sponsorluk desteği veren MedSanTek firmasının kıymetli yöneticilerine de destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

MedSanTek Lab. Malz. San. ve Tic. Ltd. Şti. Satış Temsilcisi Talip Öner ise öğrencilere TEKNOFEST Yarışları’nda başarılar diledi. Takımın akademik danışmanlığını yürüten Prof. Dr. Gülşah Çeçener de destek veren sponsor firmalara teşekkür etti. ARGENOTYPE Takımı öğrencileri de yarışlarda ellerinden gelen gayreti göstereceklerini vurguladı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [27-Tem-2022]

Haber Görüntüleme : 2.339 - 1