Bursa Uludağ Üniversitesi ailesi bayramlaştı

 

Bursa Uludağ Üniversitesi’nde (BUÜ) yaklaşan Kurban Bayramı vesilesiyle bayramlaşma töreni düzenlendi. Geleneksel hale gelen törene akademik ve idari personel katıldı.

Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde yapılan bayramlaşma töreninde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu, Prof. Dr. Adem Doğangün ile Genel Sekreter Osman Dikmen hazır bulundu.

Törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Doğangün, törene katılan herkese teşekkür etti. Göreve başladıkları ilk günden itibaren Bursa Uludağ Üniversitesi’ni daha üst sıralara taşımak adına çalıştıklarını vurgulayan Prof. Dr. Adem Doğangün; “Bu amaçla çok sayıda proje ürettik. Akademik ve idari personelimizin çalışma koşullarını iyileştirmeye gayret ettik. Öğrencilerimize daha kaliteli ve nitelikli eğitim verebilmek adına yeni uygulamaları hayata geçirdik. Bu sayede her yıl düzenli olarak yaptığımız anketlerde memnuniyet oranlarının her geçen gün yükselişte olduğunu gördük. Bundan sonra da her şeyin daha iyiye gitmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Eksiklikleri veya aksayan yönleri de el birliğiyle düzeltmeye gayret edeceğiz. Tüm akademik ve idari personelimize hayırlı bayramlar diliyorum” açıklamasında bulundu.

Konuşmanın ardından Üniversite yöneticileri törene katılan tüm akademik ve idari personel ile bayramlaştı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [07-Tem-2022]

Haber Görüntüleme : 3.169 - 8