BUÜ’lü öğrencilere sanatla farkındalık geliştirme eğitimi

 

Bursa Uludağ Üniversite (BUÜ) Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ve KIRPART Otomotiv iş birliği ile düzenlenen, eğitimi Hakan Akdoğan tarafından yürütülen “Sanatla Farkındalık Geliştirme Atölyesi”, düzenlenen sertifika töreni ile sona erdi.

Törene BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Kariyer Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Memet Zencirkıran, Kırpart Otomotiv İnsan Kaynakları Müdürü Levent Manay, Organizasyonel Gelişim Yöneticisi Seda Demirbaş, Eğitimci Hakan Akdoğan ve öğrenciler katıldı. Sanatla Farkındalık Geliştirme Atölyesi’nde öğrencilere edebiyat, resim, felsefe, sinema, sosyoloji, psikodrama, psikoloji gibi alanlardan faydalanarak sanat yoluyla hayata bakışlarında farkındalık yaratabilmeyi amaçlayan eğitimler verildi.

ÖZEL SEKTÖRLE HER DÜZEYDE İŞ BİRLİĞİNE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

Törende konuşan BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Bursa Uludağ Üniversitesi yönetimi olarak özel sektörle her düzeyde işbirliğine büyük önem verdiklerini, bu kapsamda çok sayıda şirketle farklı düzeylerde işbirliği yaptıklarını ve bu işbirliklerini sürekli olarak arttırdıklarını belirterek  “Üniversitemizde özel ve kamu sektörden çok sayıda kurumla eğitim konusunda da iş birliği yapıyoruz. Dijitalleşme, Elektrikli ve Hibrit Taşıt Teknolojileri, mühendisliğin farklı branşlarında, kariyer konularında ve farklı alanlarda üniversitemizde çok sayıda eğitim düzenledik, düzenlemeye de devam edeceğiz. Bu eğitimlerde özel sektörün desteğini de çok önemli buluyoruz. Eğitime destek veren Kırpart Otomotiv yetkililerine, Hakan Akdoğan Hocamıza, Kariyer Merkezi Müdürü Memet Zencirkıran’a teşekkür ediyorum” dedi.

KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMLERİNİ ARTTIRACAĞIZ

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Memet Zencirkıran, Kariyer Merkezi olarak ağırlıklı olarak mesleki eğitimler üzerine yoğunlaştıklarını belirterek, bundan sonraki süreçte alanında uzman isimlerin verdiği ve belirli bir devamlılığı olan, üniversitemizin bütün öğrencilerini kapsayan kişisel gelişim eğitimlerine de ağırlık vereceklerini belirtti. Seminere büyük ilgi olduğunu belirten Zencirkıran, atölyenin verimli olması adına belirli sayıda öğrenciyi kabul ettiklerini ve 70 öğrencinin sertifika aldığını belirtti. Atölye ile aldıkları geri dönüşlerde öğrenci memnuniyetinin çok yüksek olduğunu belirten Zencirkıran, Eğitimin sponsorluğunu yapan Kırpart Otomotiv’e ve çok yoğun döneminde atölyeyi gerçekleştirmeyi kabul eden Hakan Akdoğan’a çok teşekkür etti.

DESTEK DEVAM EDECEK

KIRPART Otomotiv İnsan Kaynakları Müdürü Levent Manay, Bursa Uludağ Üniversitesi ile var olan işbirliklerini çok daha genişletmek istediklerini, bunun için gelecek dönemlere yönelik görüşme ve projelerin devam ettiğini belirtti. Manay, Kırpart Otomotiv olarak Sanatla Farkındalık Geliştirme Atölyesini düzenlemede işbirliği içinde olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını, sonraki dönemlerde de destek verecekleri eğitimlerin sayısını arttıracaklarını belirtti. Manay “Sanatla Farkındalık Geliştirme Atölyesinde öğrenci memnuniyetinin yüksek olmasından da büyük mutluluk duyuyoruz. Kariyer Merkezine ve Hakan Akdoğan Hocamıza da bu vesileyle teşekkür ediyorum” dedi.

ÜNİVERSİTEMİZİN SANATA VERDİĞİ DEĞERDEN BÜYÜK MUTLULUK DUYDUM

Atölye’nin yürütücülüğünü yapan Hakan Akdoğan, farklı kurumlarda değişik atölyelerde yürütücülük yaptığını ama Bursa Uludağ Üniversitesi’nde Sanatla Farkındalık Geliştirme Atölyesini gerçekleştirmeyi çok önemsediğini, üniversitemizin sanata verdiği değerden büyük mutluluk ve memnuniyet duyduğunu belirtti. Akdoğan “atölyeye devamlılık çok yüksek oldu. 70 kişilik bir kontenjan ile başladığımız atölyede her eğitimde sınıf doluydu ve öğrenci katılımı, ilgisi çok üst düzeydeydi, bu durum beni özellikle çok mutlu etti. Üniversitelerimizin sanatın farklı branşlarına destekleri çok önemli. Bize bu fırsatı sağlayan Rektör Hocamız Prof.Dr. Ahmet Saim Kılavuz’a, Kariyer Merkezi Müdürü Dr.Öğr. Üyesi Memet Zencirkıran’a, Kırpart Otomotive teşekkür ediyorum” dedi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [02-Haz-2022]

Haber Görüntüleme : 1.563 - 1