Hayallerindeki renklerle çevrelerini renklendirdiler

 

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında "Hayalindeki Renklerle Çevreni Renklendir" projesini düzenledi. Öğrenci, akademisyen, idari personel ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği programda çok sayıda etkinliğe imza atıldı.

BUÜ Mennan Pasinlik Atçılık MYO Sekreter Vekili Nesrin Erkal'ın yürütücülüğünü üstlendiği projede öğrenci ve personel “Hayalindeki Renkle Çevreni Renklendir” ve “Hayalindeki Rengi Kap Gel” sloganları eşliğinde etraftaki masa, kaldırım taşı, ağaç ve objeleri renklendirdi. Keyifli geçen organizasyona BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz ve MYO Müdürü Doç. Dr. Gülşen Goncagül de katıldı.

Proje kapsamında kaşıkta yumurta taşıma, çuvalla koşma, sandalye kapmaca, halat çekme, top oynama, at binme ve dans gibi çok sayıda aktivite gerçekleştirildi. Kıyasıya rekabetin yaşandığı etkinlikte katılımcılar doyasıya eğlendi. Öğrencilerin hazırladığı atlı akrobasi gösterisi de katılımcılar tarafından büyük bir beğeniyle izlendi. Sprey boyalarla çevredeki bank, kaldırım taşı ve çeşitli noktalara figürler çizildi.

REKTÖR KILAVUZ: AİLE ANLAYIŞIYLA HAREKET EDİYORUZ

Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen projede emeği geçen herkese teşekkür etti. Üniversitenin bir aile ortamına dönüşmesi adına bugüne kadar çok sayıda etkinliğe imza attıklarını vurgulayan Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, bu organizasyonun da onlardan birisi olduğuna işaret etti. Birlik, beraberlik ve aidiyet duygusu içerisinde huzur içerisinde çalışmaya devam ettiklerini kaydeden Kılavuz; “Birliktelik kavramının daha da geliştirilmesi için gayret ediyoruz. Bu anlayış ile hep birlikte üniversitemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bugün burada olan ve etkinliğe katkı veren herkese gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Mennan Pasinli Atçılık MYO Müdürü Doç. Dr. Gülşen Goncagül ise gençlerin hayallerinin, enerjilerinin ve potansiyellerinin bu ülkenin geleceği için çok büyük önem taşıdığına işaret etti. Proje ile birlik beraberlik içinde hareket etmeyi, çevreyi temizlemeyi, renklendirmeyi ve aynı zamanda uyum içinde çalışarak eğlenmeyi hedeflediklerini söyleyen Doç. Dr. Gülşen Goncagül, organizasyona katılan herkese teşekkür etti.

Program, onur ve yüksek onur belgesi almaya hak kazanan öğrencilere belgelerinin taktim edilmesiyle sona erdi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [23-May-2022]

Haber Görüntüleme : 2.056 - 20