Güzel Sanatlar öğrencileri İstanbul 36. Genç Günler Festivali’nde sahne aldı - Tekrarı 27 Mayıs'ta TKM'de ücretsiz oynanacak

İstanbul Şehir Tiyatroları, bu yıl Genç Günler Festivali’nin 36.sını düzenledi. Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları 4. sınıf öğrencileri, her yıl yapılan festival kapsamında sahne aldı.

Öğrenciler bu yıl Zeynep Kaçar’ın yazdığı, Dr. Tülay Yıldız Akgül’ün yönettiği Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi’nde “Böyle Bir Aşk Masalı” adlı oyunla festivalde yer aldı.

OYUNUN TEKRARI 27 MAYIS’TA TKM’DE ÜCRETSİZ SERGİLENECEK

Dramaturgisi; Dr. Öğr. Üyesi. Banu Çakmak Duman, Adem İşler, Seda Özdemir, Umut Babacanlı, Müzikleri; Prof. Dr. Ayhan Helvacı, Mustafa Takımcı – Koreografi;  Dr. Pelin Elcik Yorgancıoğlu tarafından yapılan “Böyle Bir Aşk Masalı” adlı oyun 27 Mayıs Saat: 20.00’de Bursa Şehir Tiyatrosu Tayyare Kültür Merkezi’nde “Ücretsiz” olarak tekrar sergilenecek.

OYUNCULARDAN AÇIK DAVET

Oyuncular; Cansu Çelenk, Ece Şenol, İpek Özcan, Pelin Atal, Seher Timurçin, Sevgi Doğan, Tolunay Gezeroğlu, Ümit Can Kaya, akademik ve idari personelinin yanı sıra tüm öğrencileri sahne alacakları oyunu izlemeye davet etti.

Haber Tarihi : [20-May-2022]