TOHUM TOPU ATÖLYESİNE DAVETLİSİNİZ!

25 Mart Cuma günü saat 10:00’da, Rektörlük ve Mediko-Sosyal binalarının önündeki otobüslerde buluşuyoruz. BUÜ Ziraat Fakültesi bünyesindeki çiftlik alanı merkezine ulaşıyoruz. Çaylarımızı içip selamlaştıktan sonra eldivenlerimizi giyerek başlıyoruz çalışmaya. Bizlere teslim edilen meyve çekirdeklerinden tohum topu yapıyoruz. Ziraat Fakültesi’nden öğretim üyelerimiz bize rehberlik ediyor. Bir taraftan toprakla ve çekirdeklerle haşır neşir olurken, diğer taraftan yetenekli öğrencilerimizin ukulele dinletisine kulak veriyoruz. Sundurmanın altında, variller içinde yanan ateşlerle ısınıyoruz.

Tohum toplarımızı yaptıktan sonra kurumaya bırakıyoruz. Tohum topu fırlatma gününde buluşmak üzere vedalaşarak diğer işlerimizin başına dönüyoruz.

BUÜ Sürdürülebilir Kampüs

Haber Tarihi : [21-Mar-2022]