“Advers (Ters) İlaç Reaksiyonları” kitabı yayımlandı

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. R. Levent Büyükuysal’ın yazdığı “Advers (Ters) İlaç Reaksiyonları: Önemi, Risk Faktörleri ve Önleme Stratejileri” kitabı yayımlandı.

Editörlüğünü Prof. Dr. İsmail H. Ulus (Acıbadem Üniversitesi) ve Prof. Dr. Kevser Erol’un (Bahçeşehir Üniversitesi) yaptığı kitap, Bursa Tabip Odası web sayfasında elektronik kitap olarak okunabilecek.

Prof. Dr. R. Levent Büyükuysal, eser hakkında yaptığı açıklamada; “Günümüzün en önemli sağlık sorunlarından bir tanesi advers (ters) ilaç reaksiyonlarıdır. Konu sadece hekimleri değil, diş hekimi, eczacı, hemşire ve sağlık teknikerlerini de içine alan tüm sağlık çalışanlarını, bu alanlarda okuyan öğrencilerimizi ve ilaç kullanan tüm hasta ve yakınlarını da yakından ilgilendirmektedir” dedi.

Kitabı okumak için tıklayınız...

Haber Tarihi : [18-Şub-2022]