Halis Hocadan öğrencilere COVID-19 bilgilendirmesi

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Tıp Fakültesi Enfeksiyon Kontrol Komitesi Başkanı Prof. Dr. Emin Halis Akalın, Biyoloji Topluluğu’nun gerçekleştirdiği çevrimiçi programda öğrencilere COVID-19 hakkında bilgiler verdi.

Koordinatörlüğünü Prof. Dr. Sibel Taş'ın üstlendiği Biyoloji Topluluğu (UBİT) ve Biyoloji Bölümü tarafından düzenlenen 'COVİD 19 Çevrimiçi Paneli’in konuğu Prof. Dr. E. Halis Akalın oldu. Öğrencilerin yoğun bir ilgi gösterdiği programda Prof. Dr. Akalın, detaylı bir sunum yaptı. Akalın, katılımcılara COVID-19’un başlangıç aşaması, yayılma süreci, varyantları, etkileri, tedavi yöntemleri, aşılar ve aşı yaptırmanın önemi hakkında bilgiler verdi.

Programın koordinatörlüğünü yürüten Prof. Dr. Sibel Taş, Prof. Dr. Emin Halis Akalın’a ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Programın tamamını izlemek için linki tıklayabilirsiniz...

Haber Tarihi : [31-Ara-2021]