BUÜ’lü 14 öğrenciye TÜBİTAK’tan proje desteği

TÜBİTAK tarafından üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmeyi hedefleyen 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği programının 2020 yılı 2. Dönem destekleri açıklandı. Bursa Uludağ Üniversitesi’nde eğitimine devam eden 14 öğrencinin proje başvuruları kabul edildi.

Bursa Uludağ Üniversitesi’nin farklı fakültelerinde öğrenime devam öğrencilerin TÜBİTAK 2209-A programına yaptığı başvuruların sonuçları açıklandı. Ziraat Fakültesi’nden 4, Mühendislik Fakültesi’nden 3, Spor Bilimleri Fakültesi’nden 3, Fen Edebiyat Fakültesi’nden 2, Tıp Fakültesi’nden 1 ve Veteriner Fakültesi’nden 1 öğrencinin proje başvuruları kabul edildi. Öğrencileri ve danışman akademisyenleri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Haber Tarihi : [11-May-2021]