TÜBİTAK 1512 BİGG4TECH ULUKOZA PROGRAMI BİLGİLENDİRME WEB SEMİNERİ

TÜRKİYE GİRİŞİMCİLİK EKOSİSTEMİ, DESTEKLERİ ve TÜBİTAK 1512 BİGG4TECH ULUKOZA PROGRAMI BİLGİLENDİRME WEB SEMİNERİ

BİGG4TECH ULUKOZA GİRİŞİMCİLİK PROGRAMI 200.000 TL HİBE DESTEĞİNİN KAPISINI AÇIYOR!

Her yıl 300’e yakın girişimciye 200.000 TL hibe desteği veren TÜBİTAK 1512 Bireysel Genç Girişim Programı dâhilinde girişimci ekiplerin hibe desteği almaları için Bursa Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi’nin eğitim ve mentörlük hizmetleri sunduğu BİGG ULUKOZA hızlandırma programı başlıyor.

Girişimcilerin 200.000 TL hibe desteğini alabilmeleri için TÜBİTAK 1512 Teknogirişim Sermaye Desteği 2. Aşama başvurularına yönelik hazırlamaları gereken iş planı ve sunumlara yönelik eğitim ve mentörlük hizmeti BİGG ULUKOZA’da ücretsiz olarak sunulmaktadır.

BİGG ULUKOZA, TÜBİTAK 1512 Teknogirişim Sermaye Desteği Programının resmi uygulayıcı kuruluşudur.

11 Mart Perşembe 14:00-15:30 tarihlerinde Türkiye Girişimcilik Ekosistemi ve TÜBİTAK 1512 BİGG ULUKOZA Program Hakkında bilgilendirme web semineri düzenlenecektir.

Kayıt için:

Son başvuru tarihi 24 Mart!

İş Fikrim Var,

ü  Sanayi ve/veya hizmet sektöründe uygulanabilir ve yapılabilir,

ü  Ar-ge Değeri içeriyor ve Yenilikçi yönü ile fark yaratıyor,

ü  Ticarileşebilir diyorsan

Başvurunu  www.ulukoza.com adresinden tamamla!

Bu programa kimler başvurabilir?

-          Lisans son sınıf öğrencisi, yüksek lisans öğrencisi, doktora öğrencisi

-          Örgün öğrenim veren üniversitelerin Lisans, yüksek lisans veya doktora programlarından en çok 10 sene içerisinde mezun olan kişiler

Daha önce TÜBİTAK 1512 ya da Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknogirişim Programlarından destek alanlar ve başvuru itibari ile bir şirketin ortaklık yapısında bulunan kişiler programa başvuramamaktadır.

Avantajları:

·Bursa Uludağ Üniversitesi TTO ’nun ULUKOZA programı, iş fikri sahibi ekiplere, ofis imkânı, ücretsiz eğitim, mentor ve danışmanlıklar, müşteri ve yatırımcı tanıştırmaları ve ön prototip / MVP imalatı, laboratuvar altyapısı kullanım imkanları sağlayacaktır.

·Proje, bütçesinin %40’ına varan ön ödeme ile başlamaktadır. Ön Ödeme girişimcilere teminatsız olarak verilmektedir.

·Proje bütçesinde öngörülen ve kabul edilen giderler %100 hibe desteğiyle TÜBİTAK tarafından karşılanmaktadır.

Nasıl Başvurulur?

www.ulukoza.com adresinden Başvuru Yap butonundan başvurunuzu yapabilirsiniz.

Bu hibe desteğine uygulayıcı kuruluşlar aracılığı dışında başvuru yapılamamaktadır.

Bilgi ve iletişim için Bursa Uludağ TTO ekibinden Girişimcilik ve Şirketleşme Uzmanı Yarenur TÜRE ile 0224 280 85 70 – 123 nolu telefon ya da yture@bursauludagtto.com mail adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Haber Tarihi : [05-Mar-2021]