B.U.Ü. ‘LÜ AKADEMİSYEN’İN OYUNU İZMİT BELEDİYE TİYATROSUN’DA SEYİRCİLERLE BULUŞTU

Metnini Bursa Uludağ Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Sahne Sanatları Bölümü, Dramatik Yazarlık Anasanat Dalı Başkanı Doç.Dr. Mine Artu Mutlugün’ün yazdığı "VASATİ DÖRT KİŞİ" adlı tiyatro oyunu İzmit Belediyesi Sanat Akademisi bünyesinde kurulan İzmit Belediye Tiyatrosu’nda sahnelendi.

İzmit Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Burhan Akçin yönetmenliğinde sahnelenen, Tunç Toker, Onur Serimer, Numan Ertuğrul Uzunsoy ve Durmuş Çetin’in rol aldığı oyunun prömiyeri 25.03.2022 tarihinde İzmit Belediyesi Sanat Akademisi Sahnesi’nde yapıldı.

1998 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından sahnelenen ve 2003 yılında Devlet Tiyatroları Repertuvarına kabul edilen "VASATİ DÖRT KİŞİ" adlı tiyatro oyunu yeni kurulan İzmit Belediye Tiyatrosu’nun ilk oyunu olma özelliği taşıyor.

“Vasati Dört Kişi” adlı oyun 28 Haziran'a kadar her cumartesi saat 20.00'da İzmit Belediyesi Sanat Akademisi sahnesinde sahnelenmeye devam edecek.

Haber Tarihi : [28-Mar-2022]

Haber Görüntüleme : [1.335]