35. ULUSLARARASI TÜKETİCİ KALİTE ZİRVESİ

B.U.Ü. AKADEMİSYENE 3. ÖDÜL 35. ULUSLARARASI TÜKETİCİ KALİTE ZİRVESİ “YILIN EN İYİ TİYATRO OYUNU ÖDÜLÜ” Tiyatro Yeditepe Yapımcılığında sahnelenen ve metnini Bursa Uludağ Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Sahne Sanatları Bölümü, Dramatik Yazarlık Anasanat Dalı Başkanı Doç. Dr. Mine ARTU MUTLUGÜN’ün yazdığı, Nurseli İdiz, Nergis Kumbasar ve Kimya Gökçe Aytaç’ın rol aldığı “ETEKLER VE PANTOLONLAR” adlı oyunun oldu

Türkiye ve dünya genelinde tüketicilerin bilinçlenmesi ve ekonomideki değişimlerin takip edilmesi amacıyla LOB'ININTERNATIONAL tarafından organize edilen 35.ULUSLARARASI TÜKETİCİ KALİTE ZİRVESİ, 15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü'nde İstanbul Marriott Hotel'de gerçekleştirildi. “ETEKLER VE PANTOLONLAR” adlı oyun 35. ULUSLARARASI TÜKETİCİ KALİTE ZİRVESİ’nde “YILIN EN İYİ TİYATRO ÖDÜLÜ’ne layık görüldü. Söz konusu oyun farklı kurum ve kuruluşlar tarafından bir yıl içerisinde 3. Kez ödüllendirildi.

Haber Tarihi : [18-Mar-2022]

Haber Görüntüleme : [1.313]