Bursa Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Dönemi Mezuniyet Töreni
 Bursa Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Dönemi Mezuniyet Töreni

Bursa Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Dönemi mezuniyet töreni online platformda gerçekleştirildi.

Covid-19 pandemisi nedeniyle geçen yıl gerçekleştirilemeyen, bu yıl ise online olarak düzenlenen törene BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hatice Şahin, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurcan Özyazıcıoğlu,  Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Ayhan Helvacı, Doç. Sezin Türk Kaya, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Tören, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşu ve hemen ardından da İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Sahne Sanatları Bölümü Başkanı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Ayhan Helvacı söz aldı. Törende ikinci olarak Resim Bölümü Başkanı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Hatice Şahin mezunlara ve öğretim elemanlarına seslendi.Programda konuşan Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, diploma alan ve yeni bir hayata başlayan tüm öğrencilere başarılar diledi. Törende 2020-2021 akademik yılında mezun olan öğrenciler adına Fakülte birincisi Gizem Sema Günhan Konuşma yaptı. Fakülte birincisinin konuşmasının ardından fakülte ve bölümlerde dereceye giren öğrencilerin isimleri açıklandı.

Fakülte üçüncüsü Betül ÜNAL

Fakülte ikincisi Şerife Nilgün ÖLMEZ

Fakülte birincisi Gizem Sema GÜNHAN

2020-2021 akademik yılı sonunda, Bursa Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatları Fakültesi Sahne Sanatları Bölümünden mezun olmaya hak kazananlar arasında dereceye giren öğrenciler:

Bölüm üçüncüsü Çağla Yağmur DOĞAN

Bölüm ikincisi Alper GÜNDÜZ

Bölüm birincisi Alper AYDIN

2020-2021 akademik yılı sonunda, Bursa Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatları Fakültesi Sahne Sanatları Bölümünden mezun olmaya hak kazanan öğrenciler:

Şeyma ÖZSES

Cihat TEMEL

Serhat KOCA

Seher TİMURÇİN

Seren YILGIN

Aylin HACIBEKİROĞLU

Tolunay GEZEROĞLU

Bekirhan AK

Mete GEZİCİ

Ramazan AYTEKİN

Harun YAYLAOĞLU

Halim ÇİFTÇİ 

Deniz KOPAN

Burak ŞENTÜRK

Esra GENÇ

Umut BABACANLI

Gizem YERİK

Ramazan SAYIN

2020-2021 akademik yılı sonunda, Bursa Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatları Fakültesi Resim Bölümünden mezun olmaya hak kazananlar arasında dereceye giren öğrenciler:

Bölüm üçüncüsü Betül ÜNAL

Bölüm ikincisi Şerife Nilgün ÖLMEZ

Bölüm birincisi Gizem Sema GÜNHAN

2020-2021 akademik yılı sonunda Bursa Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatları Fakültesi Resim Bölümünden mezun olmaya hak kazanan öğrenciler:

Tuğçe ŞEN

Gizem ÖZTÜRK

Canan BAŞARAN

Fuat SEYMEN

Özge UYSAL

Simge AKKUŞ

Kevser BOSTANCI

Bursa Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin 2020-2021 akademik yılı mezuniyet töreni listedeki öğrencilerin isimlerinin okunması ile sona ermiştir. Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz.

Mezuniyet törenine izlemek için  tıklayınız. 

 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [23-Haz-2021]

Haber Görüntüleme : [2.308]