80'LER DİZİSİNİN BAŞARILI OYUNCULARINDAN NECMİ YAPICI SAHNE SANATLARI BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

TRT 1  de yayınlanan 80'ler dizisinin Kahveci Mesut karakterini canlandıran TV, sinema ve tiyatro sanatçısı Necmi Yapıcı, Dr. Öğretim Üyesi Mine ARTU MUTLUGÜN koordinatörlüğünde online olarak gerçekleştirilen “Oyun Uygulama” dersine konuk oldu.1998 yılında başlayan, 5 yıl boyunca 400'ün üzerinde bölümü yayınlanan Ayrılsak da Beraberiz adlı dizide canlandırdığı Feridun Bitir adlı karakteri ile tanınan ve sevilen Necmi Yapıcı pek çok dizi ve sinema projesinde yer aldı. Kurduğu Yapıcı Tiyatro bünyesinde tiyatro oyunculuğu ve yönetmenliğine de devam eden Necmi Yapıcı öğrencilerle sektör tecrübelerini paylaşarak sorularını yanıtladı.

Haber Tarihi : [05-Nis-2021]

Haber Görüntüleme : [2.288]